top of page
DSCF7314 (1).jpg

Kom in i Wermen!

Wermlands Nation

  • Facebook
  • Instagram

Wermlands Nation bildades 1682 och är en av de äldsta nationerna i Lund! En studentnation är en förening av studenter – för studenter, där det är medlemmarna själva som gör nationen till sin egen. Idag ligger nationen mitt i hjärtat av Lund och består av cirka 600 medlemmar.

Det som förenar oss är den Wermlänska andan, gemenskapen och festligheterna! Wermlands är en plats för alla att mötas på, där alla får vara med! Vårt mindre medlemsantal gör det även möjligt för oss att vara nära varandra och lättare känna en form av gemenskap, men även erbjuda stor kreativ frihet till våra aktiva medlemmar, så kallade förmän, som ständigt föreslår nya, roliga aktiviteter och idéer för att ta oss an!

Vi skapar tillsammans onsdagspubar, där alla studenter får tid och plats att slappna av mellan studierna, festliga tillställningar med klubb på fredagar, sport på måndagar, sittningar och självklart mycket mer! Wermlands Nation handlar om att göra studentlivet så meningsfullt och roligt som möjligt under studietiden men är också en plats där du kan känna dig som hemma även när man har långt (eller lite mindre långt) hem-hem! Vi erbjuder även studentbostäder för våra medlemmar.

Så, om du vill ha en studietid fylld med gemenskap, vänner, skratt och fest – skriv då in dig hos oss, käraste Wermlänning!

Kom in i Wermen!

363364544_625145483041694_3657648788974243004_n.jpg
wermlands (2).jpg
wem.jpg
IMG_0218.jpg

Kontakta oss!

Tack för ditt meddelande!

Det går inte att boka bord på puben!

bottom of page