top of page
DSCF9427.jpg

Händelser och aktiviteter

Det finns olika aktiviteter och evenemang som organiseras på Wermlands, allt från kör och vandring till pubkvällar och formella baler. Här nedan får du en smygtitt på våra aktiviteter. Följ oss på facebook för att få uppdateringar om vad som händer på Wermlands just nu.

Är du intresserad av att underhålla/spela på våra pubar? Kontakta kuratel för mer information, maila här .

Eller kanske du vill jobba med våra aktiviteter? Se mer här .

DSCF9965.jpg

Pub Selma

Uppkallad efter den berömda författaren från Wermlandsregionen, Selma Lagerlöf, är våra underbara onsdagspubar!

Vi är specialiserade på cocktails men är också bara ett bra ställe att hänga med dina vänner över en öl (eller två) efter att ha studerat nästan hela veckan! Här det svenska talesättetLill'lördagverkar passande, lilla lördag.  

 

Tid:

Onsdagar 18 - 00. 

DSCF8878.jpeg

Club Avanti

Lördagar, lördagar. Hur ska jag spendera mina lördagar?

Varför inte komma förbi den mest centralt belägna nationsklubben i Lund för att dansa hela veckan och samla lite välbehövlig energi inför nästa vecka?

Tid:

Lördagar 22-02.

DSCF9076.jpg

Sittningar

Boka en sittning på Wermlands Nation! En sittning är en svensk studenttradition där en klass/organisation/kompisgrupp träffas för middagsbjudning, under vilken det brukar bli massor av sång och annan underhållning.

Läs mer och boka en sittninghär.

DSCF2061.jpg

Esaias Tegnérs Bal

Esaias Tegnérs Bal är Wermlands årliga bal som hålls tredje lördagen i oktober! Wermlands Nation samlas, nya som gamla, vänner och snart vänner, till AF Borgen i hjärtat av Lund för en kväll du sent kommer att glömma!

 

Esaias Tegnérs bal är det perfekta tillfället att klä ut sig, dansa bort fötterna och träffa nya och gamla vänner.

Image from iOS (1).jpg

Gudrunkören

Wermlands, Blekingska och Kalmar Nationer har en gemensam kör som heter Gudrunkören. Det är öppet för alla som vill sjunga, oavsett vilken nivå eller tidigare erfarenhet! Vi uppträder regelbundet på nationsfester och storhelger. Det finns såklart alltid fika, och tid att umgås och träffa nya vänner.

Hitta oss på Facebook här

E-post: gudrunkoren@gmail.com

Hitta Gudrunchoirens officiella hemsida här

hoÌ_gtidsbangolf.jpg

Tandem & Högtidsbanegolf

På Wermlands Nation och i Studentlund har vi några specialiteter som lätt kan förvirra en novis (klicka här för mer information om noviser!) eller annan. En av dessa är Tandemstafetten, ett traditionellt evenemang som arrangeras varje år utom när Lundakarnevalen hålls.

Wermlands, Blekingska och Kalmar Nations har en gemensam kör som heter Gudrunkören. Det är öppet för alla som vill sjunga, oavsett vilken nivå eller tidigare erfarenhet! Vi övar på tisdagar mellan 19.00 och 21.30 i källaren på Wermlands Nation och håller föreställningar regelbundet på nationella fester och större helgdagar. Det finns naturligtvis alltid fika och tid att umgås och träffa nya vänner.

E-post: gudrunkoren@gmail.com

Hitta Gudrunchoirs officiella webbplats här

bottom of page