top of page
klub.jpg

Händelser och aktiviteter

Det finns olika aktiviteter och evenemang som organiseras på Wermlands, allt från kör och vandring till pubkvällar och formella baler. Här nedan får du en smygtitt på våra aktiviteter. Följ oss på facebook för att få uppdateringar om vad som händer på Wermlands just nu.

Är du intresserad av att underhålla/spela på våra pubar? Kontakta kuratel för mer information, maila här .

Eller kanske du vill jobba med våra aktiviteter? Se mer här .

pub.jpg

Pub Opus

Fira lilllördag på Wermlands!

Pub Opus erbjuder gott käk, goda drinkar och mysig stämning. Det är ett perfekt ställe att hänga med dina vänner över en öl (eller två) efter att ha studerat hela veckan! Varannan onsdag kommer även nationens egna in-house band till puben och spelar live jazz! När vädret tillåter öppnar innegården upp för uteservering.

 

Tid:

Onsdagar 18 - 00. 

klubb.jpg

Klubb Lipstick

Fredagar, fredagar. Hur ska jag spendera mina fredagar?

Varför inte komma förbi den mest centralt belägna nationsklubben i Lund för att dansa och samla lite välbehövlig energi inför nästa vecka? Varje fredag erbjuder klubben ett nytt tema som släpps på Facebook i början av veckan. Det kan vara allt från One Direction och Taylor Swift, till Traffic Light och White Tshirt party.

Tid:

Fredagar 22.30-02.

sittning.jpg

Sittningar

Boka en sittning på Wermlands Nation! En sittning är en svensk studenttradition där en klass/organisation/kompisgrupp träffas för middagsbjudning, under vilken det brukar bli massor av sång och annan underhållning.

Läs mer och boka en sittning här.

DSCF2061.jpg

Esaias Tegnérs Bal

Esaias Tegnérs Bal är Wermlands årliga bal som hålls tredje lördagen i oktober! Wermlands Nation samlas, nya som gamla, vänner och snart vänner, till AF Borgen i hjärtat av Lund för en kväll du sent kommer att glömma!

 

Esaias Tegnérs bal är det perfekta tillfället att klä ut sig, dansa fötterna av sig och träffa nya och gamla vänner.

Image from iOS (1).jpg

Gudrunkören

Wermlands, Blekingska och Kalmar Nationer har en gemensam kör som heter Gudrunkören. Det är öppet för alla som vill sjunga, oavsett vilken nivå eller tidigare erfarenhet! Vi uppträder regelbundet på nationsfester och storhelger. Det finns såklart alltid fika, och tid att umgås och träffa nya vänner.

Hitta oss på Facebook här

E-post: gudrunkoren@gmail.com

Hitta Gudrunchoirens officiella hemsida här

image.png

Tandem 

På Wermlands Nation och i Studentlund har vi några specialiteter som lätt kan förvirra en novisch (klicka här för mer information om novischer!) eller annan. En av dessa är Tandem-stafetten, ett av Lunds största student evenemang som arrangeras varje år i maj. Något man inte vill missa! Genom att vara medlem i Wermlands får man självklart chansen att få vara med.

image.png

Sport

Varje vecka arrangerar nationens egna idrott-utskott en rolig aktivitet som är öppet för alla. Alla evenemang inkluderat sporten släpps på Facebook, där kan man se vad för typ av aktivitet som kommer ske. Hitills har utskottet anordnat innebandy, yoga, thaiboxning, löpning och racketsport!

bottom of page