top of page
sommar_jobbare_banner_01_v003_HD.png

HEJ KÄRE STUDENT! VÄLKOMMEN IN I WERMEN!

Sommaren i Wermen närmar sig med stormsteg. Vi kommer under sommaren att ha pubar och klubbar på nationen och vill gärna att du ska bli en del av att göra alla dessa kvällar fantastiska. Om du kommer att vara i Lund med omnejd är detta en perfekt möjlighet att upptäcka vad nationslivet kan erbjuda och känna gemenskapen i att jobba tillsammans med andra! 

 

Sommarverksamheten på Wermlands har de senaste åren varit mycket populär och förhoppningsvis, med din hjälp, kan den bli minst lika bra i år! Vi kommer att anordna pubar på onsdagar som vanligt under juni, med start den 12/6, och sedan lägga till klubbar på onsdags- och fredagskvällarna under juli och augusti!

FÖRMANNAFÖRMÅNER & GRÖNT KORT

För att bli sommarförman vill vi att du ska jobba fem tillfällen under sommaren. För detta får du ett grönt förmannakort i din stuk-app under höstterminen vilket innebär att du kommer ha gratis inträde på klubbkvällar och liknande för alla nationer i stundentlund.

 

Vi som kommer jobba ihop kommer att ha det riktigt gött med trevligt häng innan, under, efter och mellan jobb och en grym tacksittning i slutet av sommaren! Du är varmt välkommen att bli en del av gänget!

ANSÖK IDAG!

Nedan finner du länkar till ett facebook-event där du gärna får fylla i att du är intresserad samt ett formulär där det finns mer info om verksamheten och vad du kan jobba med, detta fyller du i som din ansökan.

Hoppas vi ses i sommar! Välkommen in i Wermen!

 • Vad gör man när man jobbar klubb eller pub?
  Det finns några olika “positioner” man kan ha under kvällen. Man kan till exempel vara i entén och ta emot gästerna, kolla leg och stuk. Man kan också sitta i garderoben och hänga in / ta ut folks jackor och liknande. Man kan också stå i baren och servera folk det de beställer. Man kan också jobba i köket med att laga mat.
 • Hur ofta måste man jobba?
  Man måste ingenting, man kan jobba hur sällan eller få gånger man vill. Som mest kan man jobba varje onsdag och fredag eftersom det är då vi har verksamhet.
 • Vilka tider jobbar man?
  Puben är från 18 till 22. Klubben är från 22 till 02. Ibland kan man bli kvar en stund efter för att städa och ibland kan det blir att vi stänger tidigare för det är inga eller få gäster.
 • Vad händer när jag ansöker?
  Vi går igenom din ansökan.
 • Vad får jag för lön?
  Du får ingen lön eller ekonomisk ersättning men under tiden du jobbar får du ta gratis mat och dricka från köket. Dessutom är det en trevlig upplevelse att jobba, man får se “andra sidan” av pubben / klubben och lär känna andra som är där och jobbar bättre. Generellt sätt jobbar man för att det är kul att jobba, precis som att det är kul att gå till en pub eller klubb som gäst är det kul att jobba där, man tar del av atmosfären och det trevliga umgänget lika mycket bara att man också har ett syfte när man är där.
 • Måste man jobba fem gånger om man anmäler sig?
  Nej, man måste inte jobba fem gånger bara för att man anmäler sig. Man kan jobba hur många eller få gånger man vill men om man vill få titeln “förman” och grönt kort även för hösten måste man jobba fem gånger.
bottom of page