top of page
349333861_908743560207113_7490711583737277100_n.jpg

Bli medlem i
Wermlands!

 

För att bli medlem är det bara att svänga förbi Stora Tvärgatan 13 under inskrivningsperioden! Inskrivningen är några veckor i början av varje termin där studenter har chansen att bli medlem i en nation.

 

Det är även ett perfekt tillfälle att gå med i vår Novischperiod! Novischperioden är en till två veckor av skoj där du får träffa andra nya medlemmar i nationen och vara med på massa roliga aktiviteter. Det inkluderar bl.a. sittningar, pubkvällar och en storslagen brunch.

Om inskrivningsperioden är över skicka ett mail till exp@wermlandsnation.se så kan vi lösa det!

Så hur blir jag medlem?

1. Gå med i Studentlund genom att besöka deras hemsida .

2. Besök nationen för registrering, "inskrivning".

Enklare än så blir det inte att göra sin studietid ännu roligare och mer meningsfull!

Vill du byta nation?

Är du redan medlem på en annan nation men vill byta? Inga problem! Hela din första termin i lund får du byta hur mycket du vill och efter det kan du byta under inskrivningsperioden i början av varje termin. 

 

Viktigt är dock att du inte betalt din avgift till studentlund! Isåfall rekommenderar vi att du blir en stödmedlem tills nästa termin då du kan skriva in dig på nytt som fulltidsmedlem! 

 

Jobba på Wermlands

Det finns flera olika sätt att bli aktiv på Wermlands. Ett av de roligaste och mest populära sätten att bli en del av vår nation och få nya vänner är att arbeta i vår nation. DU väljer själv hur ofta och hur mycket du vill jobba. Det enklaste sättet att börja jobba är att gå med i vår Facebook grupp där förmän från olika utskott lägger upp när de behöver jobbare. Genom att hjälpa till på nationens verksamhet får du ta del av våra fantastiska förmåner:

  • Inbjudan till en dunderrolig tacksittning!

  • En matbiljett som ger dig gratis mat på pub-kvällar

  • Mat, läsk och redbull under arbetstid

Vad som är ännu roligare än att vara medlem är att vara en aktiv medlem! Något som man kan göra på flera olika sätt! Att jobba hos kan innebära både att bli förman med alla förmåner som ingår men också att bara jobba! DU väljer själv i vilken omfattning du vill jobba och med vad! 

Nationer är en sorts studentförening där allt vad nationen är är det som dess medlemmar - men framförallt de aktiva - gör med den! Studenter ger lite av sin tid för att skapa nationen, och nationen ger allt den kan tillbaka!

Ett populärt och roligt sätt att vara en engagerad del av nationen är att jobba hos oss! Det kan betyda allt från att stå bakom baren till att organisera seminarium om miljö- och samlevnad eller att laga otroliga trerättersmiddagar! 

Hur blir jag aktiv?

Efter registreringen kan du bli aktiv på flera olika sätt. Att hjälpa till och jobba under evenemang eller hjälpa till i ett Wermlands många utskott är ett av de bästa sätten att bli aktiv och träffa nya vänner! Du kan läsa mer om våra utskott och evenemang här !

Bli aktiv!

Join
Bli en förman!

Ett av de mest populära sätten att bli aktiv är att arbeta i en av Nationens utskott och bli förman. Läs mer om uskotten under sidan "utskott". Läs mer om arbetsledare här .

Det är Valberedningens uppgift att hitta nya förmän. Kontakta dem eller kuratelet om du vill veta mer eller bli aktiv.

Valberedningen

Valstyrelsen Valberedningen består av en chef för Valberedning och ett antal medlemmar. Valberedningen marknadsför förmanpositioner, intervjuar kandidater och ger rekommendationer för kandidater till nationen inför Landskapet.

bottom of page