top of page

Köksmästeriet

Köksmästeriet sköter köket på Nationens många evenemang. Som medlem i Köksmästeriet kommer du att få i uppdrag att planera menyerna på nationens sittningar och laga mat till pubarna.  

Om din passion är matlagning, eller om du bara vill kasta dig in i att testa olika recept och kryddor, rekommenderar vi starkt att du söker en tjänst hos Köksmästeriet. Köket är rymligt och har allt du behöver för att skapa utsökta måltider.

Köksmästeriet rapporterar till PQS

Positioner

Sittningskock - 2 st


Sittningskockar har i uppdrag att skapa lämpliga menyer för sittningar enligt sittningens tema, till exempel om det är en temasittning.

 

De måste kommunicera vilka förnödenheter som behövs till PQS i förväg. Under sittningarna ansvarar sittningskockar för att leda köket och deras arbetslag. Detta inkluderar allergier, matkvalitet och arbetsklimat.

 

Sittningskockar ansvarar också för köksstädningen. Som sittningskock kommer du att arbeta minst 6 gånger fördelat under terminen. Du kan bli ombedd att arbeta på andra typer av evenemang som pubar.

Pubkock - 3-4 st


Pubkockarna har i uppdrag att laga mat till pubeventen. Detta är en viktig roll, eftersom vi inte kan juridiskt servera alkohol utan lagad mat. De måste kommunicera vilka

förnödenheter som behövs till PQS, och hitta ett team av arbetare i förväg.

 

Under pubarna ansvarar pubkockarna för att leda köket och deras arbetslag. Detta inkluderar allergier, matkvalitet och arbetsklimat. Pubkockarna är också ansvarig för köksstädning.

 

Som pubkock kommer du att arbeta minst 6 gånger utspridda under terminen. Du kan bli ombedd att arbeta vid andra typer av evenemang som sittningar.

bottom of page