top of page

Idrottsutskottet

Utskottet består av idrottsförmän.​ Den senaste tiden har utskottet fokuserat på innebandy och fotboll, men det har även funnits tillfälle att prova på kampsport och yoga. Som del av utskottet hjälper du till med att organisera och leda evenemangen samt kommunicerar med Kuratelet om det är något som behövs för aktiviteterna.

​​​​

Om du vill vara värd för någon form av sportevenemang eller aktiviteter hos Nationen bör du överväga att söka en tjänst. Vi vill förbli aktiva och vill ha din hjälp med att hantera denna viktiga del av nationen.  

Idrottsutskottet rapporterar till PQS och PR chef.

IMG_6309.png

Positioner

Yogaförman - 2 st


Yogaförmän ansvarar för nationens yogarelaterade aktiviteter. Yogaaktiviteternas program
bör vara sammanhängande och genomtänkt. En yogaförman ansvarar också för att alla
nivåer av deltagande, nybörjare eller experter, bör kunna delta i den utsträckning de vill. Skulle viljan till andra typer av yogarelaterade aktiviteter finnas, ankommer det hos förmännen att vidga vyerna. Som
en yogaförman anordnar du en yogaklass minst 6 gånger utspridda under terminen.

Idrottsförman - 3-4 st


Idrottsförmän ansvarar för nationens idrottsrelaterade verksamhet. Idrottsförmän har stor
frihet i att välja aktiviteter och koncept. Eftersom erfarenhetsnivåer säkert kommer att variera mellan
deltagare är det idrottsförmannens uppgift att skapa aktiviteter som är lämpliga och roliga för alla erfarenhetsnivåer. De kommer även att hjälpa NATU-förmän vid större idrottsevenemang arrangerade av Kuratelet. Som en idrottsförman anordnar du minst 5 evenemang tillsammans med en kollega per termin.

bottom of page